Президент України Володимир Зеленський різко відреагував на проведення військових навчань Російської Федерації на кордоні з нашою країною. Назвав поведінку агресора ризикованою й не безпечною.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-конференцію Зеленського для представників іноземних ЗМІ.

«Мені здається так: якщо Росія заявляє, що вона за мінські перемовини і не збирається нападати на Україну, то вона може принаймні показувати кроки, які підтверджують ці слова. Навіщо така кількість військових, нащо проводити так часто навчання», — заявив Зеленський.

Президент дорікнув Російській Федерації за проведення військовий навчань на кордоні з нашою країною. За його словами, відповідне рішення агресора є не лише ризиковим, але і не безпечним, а також не зіставляється з заявами Кремля про те, що Росія, нібито, не має наміру нападати на Україну.

«Навіщо навчання саме тут, на цих кордонах. Ви ж розумієте, що це ризики, це не безпечно, може бути провокація. Навіть, якщо ти не збираєшся (нападати — ред.), для чого ти це робиш? Залякувати? Що це за мазохізм? Що хтось боїться? Ми не боїмося?», — додав Зеленський.

Share:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


Срок проверки reCAPTCHA истек. Перезагрузите страницу.