Захист прав засуджених та звільнених — в полі зору міської влади Кропивницького, інформує міська рада у ФБ.
Секретар міської ради Олег Колюка зустрівся із представниками благодійної організації “100 відсотків життя. Кропивницкий”.
Під час зустрічі обговорили напрямки співпраці щодо захисту прав засуджених та звільнених після відбуття покарання, надання допомоги таким особам у соціальній адаптації.
Олег Колюка передав представникам благодійної організації буклети “Захист прав засуджених та звільнених” з інформацією про центри реабілітації та соціально-психологічної допомоги, які будуть розповсюджуватися серед засуджених та звільнених.
Секретар міської ради підкреслив, що колишні засуджені у більшості випадків потребують правової підтримки і допомоги у соціальній адаптації після звільнення з місць позбавлення волі. Міська влада співпрацює із громадським сектором і в цьому напрямку, адже буклети якраз і були видані за рахунок коштів з міського бюджету в рамках програми сприяння розвитку громадянського суспільства в місті Кропивницькому на 2020-2022 роки “Діалог”.
Участь у заході взяли також члени спостережної комісії при виконавчому комітеті Кропивницької міської ради та представники відділу комунікацій з громадськістю.
Share:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


Срок проверки reCAPTCHA истек. Перезагрузите страницу.