На засіданнях комісій при ОТГ області протягом січня-грудня 2021 року з питання підвищення рівня виплати заробітної плати заслухано керівників 517 підприємств.

Йдеться про 3 установи, підпорядковані Міністерству охорони здоров’я, 4 – підпорядковані Міністерству освіти та науки, 3 – підприємства державного сектору економіки та 507 – підприємств комерційних структур, повідомили в управлінні податкового адміністрування фізичних осіб ГУ  ДПС у Кіровоградській області.

У результаті вжитих заходів підвищено рівень виплати заробітної плати на 514 підприємствах, за рахунок чого до бюджету додатково надійшло 31368,9 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб, 2614,1тис. грн. військового збору та 38339,7 тис. грн. єдиного соціального внеску.

Також проведено індивідуальну роботу (співбесіди, направлення листів, заслуховування робочими групами) із керівниками 453 підприємств. У результаті вжитих заходів підвищено рівень виплати заробітної плати на 452 підприємствах, за рахунок чого до бюджету додатково надійшло 685,8 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб, 57,2 тис. грн. військового збору та 838,2 тис. грн. єдиного соціального внеску.

Share:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


Срок проверки reCAPTCHA истек. Перезагрузите страницу.