Місця зупинок громадського транспорту в Кропивницькому приведуть до порядку вже наступного року.

Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час звіту за результатами своєї діяльності у 2021 році.

«Ми вклали фінанси у зупинку біля центрального ринку. Через два-три дні її розікрали і побили. На цьому і закінчилась історія новітніх класних зупинок», — наголосив міський голова.

Наступного року планують повністю відремонтувати комунальні зупинки, на яких буде вся інфраструктурна складова. А саме: можливість підзарядок, Wi-Fi, зв’язок та обов’язково урни.

«На наступний рік ми плануємо будівництво нових павільйонів, — зазначив заступник міського голови Кропивницького Олександр Вергун. – Зараз провели конкурс по визначенню підрядника, який буде встановлювати зупинку на вулиці Великій Перспективній біля колишнього кінотеатру “Зоряний”. Я ще точно не знаю, скільки всього зупинок буде, тому що зараз іде стадія проєктування і вирішення того, який бюджет виділять на 2022 рік у напрямку житлово-комунального господарства. Рано говорити про якусь конкретику. Але якщо про плани, то встановимо зупинки в 101-мікрорайоні та в районі “АгроЕкспо”», – наголосив заступник міського голови Олександр Вергун.

Також посадовець додав, що людям треба відповідально і бережно ставитися до комунального майна і не трощити його.

Нагадаємо, два роки тому біля Центрального ринку облаштували повноцінну зупинку громадського транспорту за 130 тисяч гривень. Через тиждень невідомі її повністю розтрощили.

Share:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


Срок проверки reCAPTCHA истек. Перезагрузите страницу.