Значно кращого і систематичнішого прибирання усіх територій потребує Кропивницький – від узбіч доріг до дворів приватного сектору.

На цьому сьогодні, 5 липня, під час апаратної наради наголосив міський голова Андрій Райкович.

«Після дощів у багатьох місцях утворилося болото, яке повисихало і закам’яніло уздовж вулиць. Загалом, на території міста брудно. Керівники комунальних підприємств, зрозумійте і почуйте мене – я говорю не про центральну магістраль Кропивницького, а про напрямки до спальних районів, до околиць – там живуть наші  люди.  Тому, начальники ЖЕОне задовольняйтеся лише доглядом своїх прилеглих територій. Не відгороджуйтеся словами: «А там ОСББ і у них бур’яни». Інформацію про порушення благоустрою необхідно негайно передавати під контроль спецінспекції і проти нерадивих господарів застосовувати штрафні санкції», – зазначив міський голова.

Андрій Райкович також звернув увагу керівництва районів Кропивницького на необхідність тіснішої співпраці  з квартальними активами.

«Проїдьтеся приватним сектором, там усе як на долоні – бур’яни в ріст людини. Спецінспекція, будьте безкомпромісними, особливо з орендарям територій. Хто повинен обкосити периметр на частині Набережної навколо парканів?! На Михайлівській – низка підприємств, де вздовж парканів невикошено. Що трапилось із контейнерним майданчиком біля УТОСу?! Чому там бруд і повалені контейнери?! Чому безлад навколо будівлі хлібокомбінату на Пермській? Управління молоді та спортузверніться до обласної спортшколи – нехай допоможуть комунальникам і викосять не лише під своїми вікнами, а й захоплять доріжки, що ведуть до їхньої ДЮСШ. Ми ж в одному місті живемо», – звернув увагу очільник міста.

Належну увагу слід приділити і в’їздам до міста, переконаний міський голова. Він доручив керівництву ЖКГ запланувати поточні ремонти та облагородити в’їзні стели, східці під ними, висадити квіти.

«Ми готуємося до знакових дат, до Кропивницького приїздитимуть гості. “Ворота” міста з усіх боків мають бути впорядковані», –  підкреслив Андрій Райкович.

І відвів тиждень, аби господарську роботу підтягнули на усіх напрямках.

Share:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *


Срок проверки reCAPTCHA истек. Перезагрузите страницу.